Skip to content

κατασκευη ιστοσελιδων σερρες

Κατασκευη ιστοσελιδων από την SerresWeb. Σχεδιάζουμε επαγγελματικές ιστοσελίδες με μοναδικό responsive σχεδιασμό!

κατασκευη ιστοσελιδων σερρες απο την SerresWeb που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα κατασκευη ιστοσελιδων και κατασκευή eshop από το 1999. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις web design και web development, από την μελέτη και τον σχεδιασμό έως τη δημιουργία της τελικής μορφής μιας ιστοσελίδας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΕΡΡΕΣ

Η κατασκευη ιστοσελιδων πραγματοποιείται απο ομάδα με έμπειρους προγραμματιστές, που αναλαμβάνει να δημιουργήσει προσαρμοσμένες λύσεις, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και βέλτιστες πρακτικές, έτσι ώστε να κερδίσουμε την αφοσίωση του επισκέπτη.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Κατασκευη eshop που αποδίδει, είτε με προσαρμοσμένες λύσεις είτε με τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα, για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Συνδυάζοντας marketing, περιεχόμενο, γραφιστικά & άψογη λειτουργία.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Το SEO (Search Engine Optimization) είναι ένας όρος που περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές στρατηγικές marketing. Στην SerresWeb στόχος μας είναι η ιστοσελίδα σας να φτάσει στην κορυφή στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Παρέχουμε λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων με τεχνική υποστήριξη στα μέτρα σας. Η έμπειρη ομάδα υποστήριξης δίνει προτεραιότητα στην ταχύτητα, ασφάλεια και τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σας σε οικονομικές τιμές.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SOCIAL MEDIA

Δημιουργούμε διαδραστικές εμπειρίες με τους χρήστες ενώ επεκτείνουμε το κοινό σας με στρατηγικές που αποσκοπούν στην αφοσίωση των χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα.

RESPONSIVE ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι responsive, και λειτουργούν σε όλες τις οθόνες, κινητά, tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές. Όλος ο κώδικας πραγματοποιείται σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές.

Κατασκευη ιστοσελιδων με ολοκληρωμένη ψηφιακή στρατηγική. Η διαδικασία μας έχει σχεδιαστεί για να την καλύτερη προβολή σας στο internet. Η κατασκευη ιστοσελιδων είναι μία διαδικασία ομαδικής εργασίας ώστε να προσφέρει ένα άριστο εμπορικά αποτέλεσμα.

Η διαδικασία κατασκευης ιστοσελιδων της SerresWeb προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Μια ολοκληρωμένη και αποδοτική κατασκευή ιστοσελίδων είναι κάτι παραπάνω από τη δημιουργία μερικών σελίδων με κείμενα. Είναι ένας τρόπος αλληλεπίδρασης με τον επισκέπτη. Είναι ένας τρόπος να προβάλλεται την επωνυμία σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο ευρύ κοινό που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο, να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των εν δυνάμει πελατών σας. Πώς είναι όμως αυτό εφικτό αυτό, όταν έχετε να αντιμετωπίσετε εκατομμύρια ιστοσελίδες στο internet; Τι είναι εκείνο που θα κάνει την δική σας σελίδα ξεχωριστή και θα προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία στον επισκέπτη; Η απάντηση σε όλα τα ανωτέρω ερωτήματα έρχονται με την επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας που σας προσφέρουμε.

Γιατί να μας επιλέξετε στην κατασκευη ιστοσελιδων

Κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων
Κατασκευή ιστοσελίδων responsive
Custom Web Design
Search Engine Friendly
Εύκολο σύστημα διαχείρησης CMS
Οικονομικές ιστοσελίδες σε χαμηλές τιμές
Γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδας
κατασκευη site με μοναδικό σχεδιασμό
website κατασκευη απο επαγγελματίες
digital marketing
Βελτιστοποίηση SEO για να ανεβείτε στις πρώτες θέσεις
στις μηχανές αναζήτησης
Διαφήμιση στην Google adwords

Στην ThessWebsite μπορούμε να σας γλιτώσουμε από τον περιττό κόπο, καθώς έχοντας μεγάλη εμπειρία στην οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων, σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Προσφέρουμε οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας με μοναδικό Design και άψογη λειτουργικότητα

Βασικά Χαρακτηριστικά στην κατασκευή ιστοσελίδας

Ένας σχεδιασμός ιστοσελίδας, για να θεωρηθεί επιτυχημένος αλλά και αποδοτικός, πρέπει να κάνει την δική σας σελίδα να ξεχωρίσει από χιλιάδες παρόμοιες που υπάρχουν στον ιστό του διαδικτύου. Για τον λόγο αυτό πρέπει να περιέχουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά που θα οδηγήσουν σε αυτή την επιτυχία. Ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά;

Κατασκευη ιστοσελιδων

με Responsive Design.
Η σελίδα θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο φιλική προς τον επισκέπτη, ώστε να τον βοηθήσει να περιηγηθεί και να βρει αυτό για το οποίο την επισκέφθηκε. Ένα λοιπόν από τα βασικότερα χαρακτηριστικά μιας ιστοσελίδας, είναι το responsive design της.
Με τον όρο αυτό εννοείται μια αυτομάτως προσαρμοζόμενη ιστοσελίδα αναλογα με το μέγεθος της συσκευής από την οποία την επισκέπτεται ένας χρήστης. Έτσι, είτε ο επισκέπτης συνδέεται από υπολογιστή, είτε από κινητό ακόμη και τάμπλετ, η ιστοσελίδα προσαρμόζεται στις διαστάσεις της συσκευής αυτής χωρίς να απαιτείτε η κύλιση (scroll) δεξιά και αριστερά για να εμφανιστεί όλο το περιεχόμενο. Πέραν όμως του responsive design, λόγω της τεράστιας πλέον χρήσης του διαδικτύου από κινητές συσκευές, πρέπει η σελίδα να είναι και φιλική προς τη χρήση της από αυτές τις φορητές συσκευές.

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Η σελίδα πρέπει να είναι δυναμική και όχι στατική. Μια δυναμική ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται από ένα σύνολο μεταβλητού περιεχομένου από κάποιο σύστημα διαχείρισης. Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) είναι εκείνο που σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας, να προσθέσετε νέες σελίδες, άρθρα και προϊόντα καθώς και να αλλάξετε βασικά στοιχεία στην εμφάνισή της, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις.

Η

κατασκευη ιστοσελιδων

στην SerresWeb περιλαμβάνει βασικά χαρακτηριστικά όπως:

 • κατασκευή ιστοσελίδων προσαρμοσμένου σχεδιασμού (custom design)
 • Responsive για όλα τα μεγέθη οθόνης (υπολογιστές, tablet, κινητά)
 • Εξελληνισμένο και απλό περιβάλλον διαχείρισης περιεχομένου
 • Δυνατότητα προσθήκης απεριόριστων σελίδων, εικόνων
 • Φόρμα επικοινωνίας, φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
 • Google maps – για να σας βρίσκουν ευκολότερα οι επισκέπτες σας
 • SEO Friendly URLs
 • Διασύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα όπως – Facebook, Twitter, Google+
 • Google analytics για έλεγχο της επισκεψιμότητάς σας
 • Newsletter με διασύνδεση στο MailChimp
 • GDPR ready
 • Καταχώρηση στην Google, Bing, Yandex
 • Χάρτης ιστοσελίδας – sitemap
 • Προσθήκη meta tags για τις μηχανές αναζήτησης
 • Προσθήκη Photo & Video Gallery
 • Φιλοξενία ιστοσελίδας (Hosting)
 • Δημιουργία απεριόριστων εταιρικών e-mails
 • Συμπίεση αρχείων ιστοσελίδας για γρήγορη φόρτωση

Βελτιστη κατασκευη ιστοσελιδων

Η ιστοσελίδα πρέπει να είναι γρήγορη στη φόρτωση και ασφαλής. Ένας επισκέπτης δεν περιμένει συνήθως περισσότερο από 3-4 δευτερόλεπτα να φορτώσει μία ιστοσελίδα. Αν η ιστοσελίδα σας είναι αργή στην φόρτωση, αυτό θα οδηγήσει σε απώλεια επισκεπτών  και κατά συνέπεια πελατών για την εταιρεία ή την επιχείρησή σας.

Επιπρόσθετα, τις τελευταίες ημέρες έχει παρουσιάσει μεγάλο αντικείμενο συζήτησης η παραβίαση προσωπικών δεδομένων καταναλωτών και χρηστών του διαδικτύου. Σε μια ιστοσελίδα που υπάρχει αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες της, πρέπει πάντα να υπάρχει και η ανάλογη ασφάλεια και κρυπτογράφηση του περιεχομένου της.

Έχοντας πάντα ως γνώμονα την ασφάλεια σας, σε κάθε δημιουργία ιστοσελίδας προτείνουμε την εγκατάσταση πιστοποιητικού SSL.

Κατασκευή ιστοσελίδων

με αύξηση πωλήσεων
Εστιάζουμε σε μετρήσεις που έχουν σημασία για μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων. Βοηθάμε τους πελάτες μας να αυξήσουν την επισκεψιμότητα τους στις μηχανές αναζήτησης βελτιστοποιώντας την κατασκευή ιστοσελίδας. Η αύξηση επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας είναι για εμας ένας απο τους βασικούς μας στόχους!

Back To Top